Siirry pääsisältöön
07 lokakuuta 2024
Lehdistötiedotteet

Ålandsbanken perustaa uuden rahaston – Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko

Alandsbanken Norden Dividend


Ålandsbanken perustaa uuden rahaston – Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko

Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy perustaa Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko -rahaston. Rahasto on ainutlaatuinen, aktiivisesti hallinnoitu osakerahasto, joka sijoittaa pohjoismaisiin laatuyhtiöihin, jolla on kohtuullinen arvostus ja hyvä, vakaa osinkotuotto. Salkkuun kuuluu noin 20–25 omistusta, laajalla painotuksella toimialoihin, joilla pohjoismaisilla yhtiöillä on omat vahvuutensa.

Rahaston kokeneeseen salkunhoitotiimiin kuuluvat vastaava salkunhoitaja Lars Söderfjell ja häntä tukevat Hanna Lindbo, salkunhoitaja sekä analyytikot Stefan Olsson ja Kjetil Anthonisen. Rahastolla on myös vahva kestävyysprofiili. Rahasto perustuu Ålandsbanken Topplista Pohjoismaat -salkkuun, joka perustamisestaan alkaen 2012 on tuottanut hyvin. Ålandsbanken Pohjoismaat Osake seuraa Ålandsbankenin yleisiä vastuullisen sijoittamisen sääntöjä ja ohjeita.

- Olemme havainneet asiakkaidemme keskuudessa kasvavaa kysyntää sijoituksiin pohjoismaisissa laatuyhtiöissä. Vahvalla osaamisellamme ja pitkällä kokemuksellamme varainhoidosta Pohjoismaisilla osakemarkkinoilla olemme valmiita vastaamaan kysyntään ja luomaan arvoa sijoittajillemme, sanoo Hanna Lindbo, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy.

- Uusi rahastomme on ainutlaatuinen lajissaan eikä markkinoilla ole muita rahastoja, joilla on sama maantieteellinen fokus ja samat erityispiirteet. Rahasto on joustava ja soveltuu asiakkaille, jotka arvostavat vakaata tuottoa. Asiakkaat voivat valita käteismaksun ja tuoton uudelleensijoittamisen välillä, kertoo Lars Söderfjell, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy.

Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko -rahaston vertailuindeksi on VINX Benchmark Cap Net Index EUR, osakeindeksi, joka heijastaa NASDAQ OMX Nordic Exchanges ja Oslon Pörssin yleistä kehitystä. Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko tarjoaa osuusluokkia sekä yksityishenkilöille että institutionaalisille sijoittajille.

Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko -rahastoa hallinnoi Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy ja jakelija on Ålandsbanken Abp.

Lisätietoja Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko- rahastosta:

https://www.alandsbanken.fi/pankkipalvelut/sijoita-saasta/rahastot/pohjoismaat-osinko-a
https://www.alandsbanken.fi/pankkipalvelut/sijoita-saasta/rahastot/pohjoismaat-osinko-b

Lisätietoja antaa:

Jyri Suonpää, sijoitusjohtaja, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy, puh. +358407307855
Lars Söderfjell, osakejohtaja, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy, puh. +46705563638

  • Ålandsbanken perustaa uuden rahaston – Ålandsbanken Pohjoismaat Osinko
    Lehdistötiedotteet
    07.10.2024
    Lataa pdf